Test Arctic Dome Booking

Telemark Huskytour er et selskap med base i Rauland, Norge som tilbyr hundekjøring og utleie av Arctic Domes for glamping. Hundekjøring, også kjent som mushing, er en populær utendørsaktivitet som innebærer å kjøre i en slede trukket av et hundespann. Det kan være en morsom og spennende måte å oppleve landskapet og kulturen i området.

Utleie av Arctic Domes hos Telemark Huskytour kan inkludere tilgang til fasiliteter som oppvarming, strøm og komfortable møbler. Kupplene er designet for å tåle kaldt vær og gi isolasjon mot elementene, noe som gjør dem til en komfortabel og unik måte å oppleve det vakre i det norske landskapet.

Det er verdt å merke seg at været i Rauland kan være ganske kaldt, selv i sommermånedene, så det er viktig å komme forberedt med varme klær og utstyr hvis du planlegger å besøke. Det kan også være lurt å undersøke de spesifikke fasilitetene og aktivitetene som er tilgjengelig på Telemark Huskytour, samt eventuelle tilleggskostnader eller avgifter som kan være forbundet med oppholdet.

 

Booking av din overnatting kan du gjøre her:

Kalender viser ledige og opptatte dager pr uke:

Kalender viser ledige og opptatte dager pr måned: