fbpx

Ramla rondt i grøfta bittesyn

Det kan jo være nærliggans å tru at æ meine ei grøftefyll med denslags øveskrift, sia det æ lørda å påske å sånn, men neidå.

Ette å ha sådde å klort med årets 17-mai app så følte æ for å ta ein tur på tomta ette noen blomstår. Å rektig nok så stod di klare å venta på mæ.

Når sant ska seies så må æ innrømme at æ va ein tur innom sofaen øu…bare sånn for ein kjapp kvil..

Å dra på sæ noen altfor små tresko viste sæ å være skivebom, men trassig som æ æ så ga æ mæ ikkje. Spant mæ igjennom kvist å kvast for å finne dei beste vinklane…di æ små dei derre jæklane, ligge jo heilt på marka mesten.

Så med sjurta å haue foll a kvist å gras så fekk æ fanga mæ deia, slettes ikkje så galt tykke æ.

Hvis du he løst te å se fleire sånnone bilde, så he æ et heilt album liggans ånlain. Dei finne du på
https://ingvald.smugmug.com/Portfolio/Naturfoto/

Ha ei vidunderlig påske

Takk for at du vippa innom!

Del jønne deia innleggane med andre hvis du fant noe gøy noe. Vipp innom nettbutikken å kikk dæ litt rondt. Der finner du alt ifrå kaffikåpper te bilder du kan ha på veggen. "by Kranglefant" er en kolleksjon med produkter som er utarbeidet i sammen med Ressursen på Hunsøya. Detta er produkter som er vennesla-inspirert. Deia produktane lage di øu her i Vennesla by Kranglefant

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi og våre forretningspartnere bruker teknologier, inkludert informasjonskapsler «cookies» til å samle informasjon om deg for forskjellige formål