fbpx

Oddvar Røinås & Tømmerrenna i Vennesla

Onkel Oddvar fortele oss om den tia han va mæ å bygde Tømmerrenna.

For et bel sia så tok æ mæ mæ tri a onklane mine på ein tur oppøve Tømmerrenna. Det va Odd-Magne, Oliver å Oddvar som blei mæ på denna turen.

Oddvar æ jo ikkje lige spretten som han he våre, så då fekk Terje årdna ei motorvogn frå Setesdalsbanen.

Mi hadde fleira stopp oppøve, å alle tri onklane mine fortelte meir enn villi om både tømmerrenna å livet på Kringsjå.

Denne filmsnutten æ den føste a fleira små snutter. Det jobbes øu mæ ein dokumentar om heile denna daen i Tømmerrenna. Den bli publisert iløbe å våren.

 

Det æ jo klart at når en sette deia tri brødrane på samme tog så kjæme jo den eine historien ette den andre ramlans ud a di. Så det som egentli va meint som ein filmsnutt om tømmerrenna sporte jo elegant a. 

Det kom mange historier om både Tømmerrenna å livet på Kringsjå. 

Ette æ satt mæ ner å bjønte å gå igjennom det som va blitt filma så skjønte æ jo fort at detta va blitt te noe som va møe større enn det som va meininga. 

Æ måtte ta både kamera å drone flitti ibrug det neste året for æ lage te meire materiell frå heile området oppi der. Nå bjønne æ så smått å se ein enne på det, så her fær dykken den føste snutten frå denna fantastiske daen.

Heldivis så hadde æ fått mæ mæ Helene, ho hjalp te å filme møe a detta frå denna daen.

ps.: Tante Anne Britt va øu mæ denna daen, det va ho som sto for cateringa, tuuusen takk!

Takk for at du vippa innom!

Del jønne deia innleggane med andre hvis du fant noe gøy noe. Vipp innom nettbutikken å kikk dæ litt rondt. Der finner du alt ifrå kaffikåpper te bilder du kan ha på veggen. "by Kranglefant" er en kolleksjon med produkter som er utarbeidet i sammen med Ressursen på Hunsøya. Detta er produkter som er vennesla-inspirert. Deia produktane lage di øu her i Vennesla by Kranglefant

1 thoughts on “Oddvar Røinås & Tømmerrenna i Vennesla

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi og våre forretningspartnere bruker teknologier, inkludert informasjonskapsler «cookies» til å samle informasjon om deg for forskjellige formål