fbpx

Fornøyd & kompemett

Det henne at det kan gå litt fort i svingane…ikkje allti, men av å te. Æ skjønne jo nå å galt detta barka avsted. Æ kåm i skade for å lage t-skjurte med «kompemett» på bare te guttane..

Æ ser jo nå at detta va harli korttenkt a mæ. Dei som tykte minst om detta va nok dei som ikkje he hatt tilgang te kompe. 

Æ ser jo at internettet æ stappfollt a bilde a folk som ska ha kompe. Å det jønne tri dae på rappen. For dei som lige kompe å ikkje he tilgang te kompe så kan æ se at detta kan være forskrekkeli frustrerans.

 

Æ he sjøl gått på fleira kompesmeller, så æ vett å vondt detta kan jårr.

Som sagt så va det korttenkt a mæ å bare lage ei skjurte te guttane, å ikkje te jentane øu. At forklaringa mi blei ubønnhørli forkasta, naturlivis.

Æ he denna forbindelse laga fleire udgave a skjurta mæ «kompemett» på.

Nå kan jentane velge mellom både Tanktop å T-skjurte. Det jåbbes iherdi mæ å få te ein bikini udgave øu!

Æ håbe verkeli detta kan hjelpe på, å at folk før både kompe å nattesøvnen tebage 🙂

Kompeloven

Her kan du lese meir om mine egne udfordringe æ he hatt mæ kompe…

Kompeloven

Det æ jo ikkje lov å bli sur når en fær komper, tru det stenne [...]

2 Comments

Takk for at du vippa innom!

Del jønne deia innleggane med andre hvis du fant noe gøy noe. Vipp innom nettbutikken å kikk dæ litt rondt. Der finner du alt ifrå kaffikåpper te bilder du kan ha på veggen. "by Kranglefant" er en kolleksjon med produkter som er utarbeidet i sammen med Ressursen på Hunsøya. Detta er produkter som er vennesla-inspirert. Deia produktane lage di øu her i Vennesla by Kranglefant

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi og våre forretningspartnere bruker teknologier, inkludert informasjonskapsler «cookies» til å samle informasjon om deg for forskjellige formål