); ga('send', 'pageview');

Skamskåden Blåveis

Ifjor fekk æ ikkje fanga ein einaste blåveis, tross hederlige forsøg. Æ prøvde mæ igjen litt tidligårer i år, men det blei bomtur då øu.

Nå fekk æ tesendt none tips ettehvert. Så idag tenkte æ å følle oppp et a dei. Æ treiv med mæ ei frøken med harli godt syn, å satte kursen austøve. Vidar hadde tipsa mæ om at der va noe på gang på austsia a bygda.

Ette å ha kravla rondt et godt bel, å det nærma sæ ein følelse a fullstendig fortvilelse så datt æ plutselig øve ein…som dykken ser a bildet her, så skjønne dykken kanskje at skuffelsen va rimelig stor.

Denna blåveisen va både skamskutt å eden på!! Æ følte at fortvilelsen gjekk øve te panikkarta galgenhumor. Æ følte verkelig at det måtte være noen høyåre makter som holdt mæ for narr.

Frøkna med supersynet gaulte plutselig ud nerri ei ur…”æ he fånne ein!!”. Sikkårt ein møllspist soppinfisert ein, tenkte æ. Æ ramla mæ ner i denna ura å tok ein kikk. ajajaj! Der va fleira der. Flotte som bare blåveis kan bli!

trikantmønster

Æ fant ein rektig flott ein, med trikantmønster i. Æ tru den blei sendt som plaster på såret for tidligåre narrestreker.

fluebesøg

Æ fant øu ein som hadde fått besøg a den sagnomsuste “bluhågg flua”. Den æ ikkje så ofte å finne på deia traktane. Den pleie å jakte jerv i høyere strøk. Æ lot den være i fred, dei der vil du ikkje erte opp!

hige ette lys

En ska ligge lågt for å fotografere ein blåveis onnenifrå, himla lågt! Å når der blæse litt så kan det ta et bel før en fær knipsa denna hersens blomståren sånn som en vil. Æ blei liggans rett i sia stien sånn. Den famelien som plutselig kåm øve ein “dauing” i skauen, fekk sæ nok ein støkk. Æ følte æ måtte le litt på mæ, bare sånn for å være høflig, men det gjorde det ikkje noe bære…men æ bare måtte få et siste knips…så sånn blei det. Æ tykke bilde va verd ein vedskrøymt famelie..

Nå fekk æ et nytt tips idag, om hondrevis a blåveis. Så det blir nok ein tur imårra au, så vær obs på dauinger i skauen…nord i bygda..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: