fbpx

Tomflasker, slåbrok og storm…nei ånei!!

Av å te så sette fruen ein påse mæ tomflasker på trappa. Det hadde ho gjårt idag øu. Mi vågna opp te storm idag….ein himla vind reiv å sleid i huset. Så på min fridag så gjorde jo æ som det sæ hør å bør…dro pleddet heilt te opponnår haga å rigga mæ te ein Netflix-maraton. Å det va då helsike bjønnte…herregod å det blåste. Æ hørte jo at den derre påsen mæ flaske fekk kjørt sæ, men detta gjenge sæ te tenkte æ. Neidå…æ konne høre at flaskane føyg rondt i tunet…æ måtte ud. Nå hadde jo ikkje æ komme lengår i mårrastellet enn at æ ennå kun hadde ein blå slåbrok på mæ, så då tykte æ jo at flikkflakk-sandalane va ein super ide. Ikkje hadde æ knytta denna slåbroken hellår. Æ visst ju godt at detten ikkje så pænt ud men…det va jo litt mørkt ennå. Så fort æ ensa dørhåntaget så va suppa kokt!! Vinden tog et himla godt tag i slåbråken, så den hang rett ud, mest som å se supårmann. Terrassen va jo speilglatt, å æ  fyge hittøve heilt uden mål å meining, mest som ein vimpel i vinden. Fekk nå ettehvert kontroll på detta…fekk lokalisert deia flaskane som lå strødd øve heile tunet,  fekk surra mæ inn sånn passe anstendig jaffal.. Nå kan man vel sei at æ he vel ikkje akkorat ein figur som stenne så himla støtt på denna planeten…meir som ein bardun på et speidertelt egentlig. Fekk nå samla sammen dei fleste flaskane, å hadde vel bare et par igjen, som æ egentlig ikkje hadde plass te i armane, men….det va då vinden atter ei gång tog springfart…heiv denna slåbråken opp i veret…hang bare å flagre rondt øyrane, flaskane mista æ jo igjen. Denna gånga va vinden så fæl at æ følte kroppen lagde lyd…der sto æ, som ein stram ulanes bardun, med ein lettåre oppblåst mage, søkkbløud, på flikkflakkane, uden så møe som ei einaste flaske i hennane….å då stege naboen ud ….mæ bånn! Det konne ikkje bli meir pinlig. Heldigvis så hadde ho nok mæ  å hålle styr på ongane i denna vinden, så æ tru ikkje ho så mæ. Isåfall så fær nok ikkje ho såve på eistond. offamæ altså. Så te dykken naboer…. visst dykken så detta skuet idag tili, så må verkelig beklage detta altså….å deia flaskane, dei ter æ når det løye! Så her æ noen passanes værbilder….å ett ifrå Hunsfos…Hunsfosbilder passe alltid ;)….   Storm øve Vennesla Lysebotn Reiarfossen i Ose Fyrhuset

Takk for at du vippa innom!

Del jønne deia innleggane med andre hvis du fant noe gøy noe. Vipp innom nettbutikken å kikk dæ litt rondt. Der finner du alt ifrå kaffikåpper te bilder du kan ha på veggen. "by Kranglefant" er en kolleksjon med produkter som er utarbeidet i sammen med Ressursen på Hunsøya. Detta er produkter som er vennesla-inspirert. Deia produktane lage di øu her i Vennesla by Kranglefant

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi og våre forretningspartnere bruker teknologier, inkludert informasjonskapsler «cookies» til å samle informasjon om deg for forskjellige formål