fbpx

Test av Lightroom 6

 

LR6 blei tilgjengelig just. Ryktane sa at den skulle inneholde en HDR-del samt mulighet for å sy sammen panoramabilder.

Fikk dytta inn LR6 på maskinen idag. Gav meg i kast med å teste ut HDR-funksjonen umiddelbart.

Til mitt bruk så blei denna funksjonen ikke god nok, til generell HDR jobbing så holder dette i massevis, men nå er det jo mest "tone mapping" jeg koser meg med…og denslags er ikkje integrert i denne versjonen. 

For folk flest så tror jeg denne vil holde plenty. Det er slettes ikkje så mange valg å ta hensyn til…nær sagt ingenting. LR tar 99% av valgene for (ifra) deg. 

Det kan se ut til at Adobe bare har flyttet 32bit versjonen fra PS til LR. 

LR brukte kanskje litt lang tid på å kjøre igjennom HDR-prosessen i forhold til Photomatix, men det kan jo ha noe med min egen arbeidsmetode å gjøre.

Bildet som står øverst i denne "posten" er et HDR-bilde som jeg brukte LR til å utføre.

LR6 HDR

Konklusjon: Veldig enkel i bruk, egentlig altfor enkel. Savner "tone mapping" og endel annet digg som finnes i Photomatix.

Hunsfos Fabrikker

Takk for at du vippa innom!

Del jønne deia innleggane med andre hvis du fant noe gøy noe. Vipp innom nettbutikken å kikk dæ litt rondt. Der finner du alt ifrå kaffikåpper te bilder du kan ha på veggen. "by Kranglefant" er en kolleksjon med produkter som er utarbeidet i sammen med Ressursen på Hunsøya. Detta er produkter som er vennesla-inspirert. Deia produktane lage di øu her i Vennesla by Kranglefant

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi og våre forretningspartnere bruker teknologier, inkludert informasjonskapsler «cookies» til å samle informasjon om deg for forskjellige formål