fbpx

Mest sett i februar 2015

Å du hildrane du… Nettsiden blei godt besøgt i februar, 169980 klikk. Himla mange klikk det 😉

Det er veldig trivelig å se at det er så mange innom å ter ein titt på deia bildane.

Total febr

Det bilde som blei mest kikka på a landskapsbildane er:

ISPYTTEN. Detta blidet blei knipsa uttpå Justøya, siste soloppgangen i 2014. (1289 klikk)

Speilglatt tur til Justøya

 

 

 

I albumet MANMADE, var det "Trappa på Odderøya" som fikk flest klikk (865 klikk).

Størstedelen av fortets skyts var fra tiden før første verdenskrig. Bemanningen var sterkt redusert i april 1940 med kun 25 % av styrken på plass: 49 befal og 384 menige. Fortets hovedbatteri var fra 1904. Kanonene var 21 cm St. Chamond L/46 med rekkevidde 10 000 meter. Prosjektilene veide 142 kg. Under kampene i morgentimene 9. april avfyrte fortet 30 skudd med 21 cm kanonene, 60 skudd med 15 cm kanonene og 12 med haubitsbatteriene. Fortet ble angrepet med skipskanoner og bombardert fra fly. I tillegg til granattreff, førte et bombenedslag til at et ammunisjonslager eksploderte. Festningen hadde 8 drepte og 13 sårede etter kampene.

 

Topp tri:

  Landskap febr

Manmade febr

 Ikkje gløym å få mæ dæ Fotoappen 

Takk for at du vippa innom!

Del jønne deia innleggane med andre hvis du fant noe gøy noe. Vipp innom nettbutikken å kikk dæ litt rondt. Der finner du alt ifrå kaffikåpper te bilder du kan ha på veggen. "by Kranglefant" er en kolleksjon med produkter som er utarbeidet i sammen med Ressursen på Hunsøya. Detta er produkter som er vennesla-inspirert. Deia produktane lage di øu her i Vennesla by Kranglefant

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi og våre forretningspartnere bruker teknologier, inkludert informasjonskapsler «cookies» til å samle informasjon om deg for forskjellige formål