fbpx

med biofotoingane på magisk tur te Hunsfos

På lørdag fekk æ besøk a ein gjeng ifra Biofoto Sørlandet. Det blei ein himla trivelig tur. Det slår aldri feil med en tur på Hunsfos, og for ein fotograf så er det et eldorado. Guttane som driver plassen driver stadig og fornyer og bygger om disse lokalene. 

Biofoto Sørlandet holder til i Kristiansand. Usedvanlig trivelig fotoforening. Stor takhøyde og meget inkluderende medlemmer.  Vipp innom nettsiden deres for å lese meir om denna gjengen og alle utfluktane som di arrangerer.

Biofoto på tur på Hunsfos Fabrikker

På labben:

Biofoto på tur på Hunsfos Fabrikker

På taket:

Biofoto på tur på Hunsfos Fabrikker

 

Speilbilde av pipa:

Biofoto på tur på Hunsfos Fabrikker

Biofoto på tur på Hunsfos Fabrikker

 Visst noen av biofotingane har et bilde fra denna dagen som skal sendes inn til Næringsparken så kan dykken benytte denne linken, husk å legg på navnet ditt i bildetittel. 

 

Takk for at du vippa innom!

Del jønne deia innleggane med andre hvis du fant noe gøy noe. Vipp innom nettbutikken å kikk dæ litt rondt. Der finner du alt ifrå kaffikåpper te bilder du kan ha på veggen. "by Kranglefant" er en kolleksjon med produkter som er utarbeidet i sammen med Ressursen på Hunsøya. Detta er produkter som er vennesla-inspirert. Deia produktane lage di øu her i Vennesla by Kranglefant

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi og våre forretningspartnere bruker teknologier, inkludert informasjonskapsler «cookies» til å samle informasjon om deg for forskjellige formål