fbpx

Bilderedigering med Ingvald, 17 og 18 Januar

Da var det tid for å kjøre igang kursane igjen.

Årets første kurs går av stabelen allerede 17 og 18 Januar, på Hunsfos Fabrikker

Da er det bildebehandling samt organisering av bilder som er temaet. Du trenger ikke å kjøpe noen program, alle programmene vi skal bruke kan du laste ned prøveversjoner av. Link finner du nederst.

Det du trenger å ta med deg er: kamera, pc. Visst du også har et stativ og ekstern HD så ta dette også med deg.

Prisen for dette kurset er 750.-

Speilglatt tur til Justøya

 

  • Lørdag:

Bli kjent med Lightroom. Import og eksport av nye og gamle bilder, Flytting av bilder samt redigering av bilder. Vi skal også vippe innom hvordan vi kan bruke LR til publisering/lagring av bilder i online album. Vi tar også en svingom med kameraet for å knipse oss noen nye bilder.

Kl 10-15

  • Søndag:

På søndagen så tar vi bruk av Lightroom til nye høyder samt at jeg skal vise dere litt om hva HDR er. Da går jeg igjennom oppsett av kamera samt digital behandling i etterkant. Setter også av tid til å knipse egne HDR bilder. 

Kl 10-16

Skjema for påmelding: (direktelink)

Visst ikke disse datoene passer for deg, så skal jeg også kjøre et  kurs i Arendal . Det er et kurs fordelt på 3 kvelder. 20, 22 og 29 Januar.

Du kan lese meir om det kurset her: Arendal Fotoklubb

Link til Lightroom

Link til Photomatix Pro

Link til Photoshop

Mail eller ring meg gjerne visst det er noe mere info du ønsker.

Kursplanen for heile 2015 finner du her

 

 

Ikkje gløym nå å få med deg foto-appen:

Takk for at du vippa innom!

Del jønne deia innleggane med andre hvis du fant noe gøy noe. Vipp innom nettbutikken å kikk dæ litt rondt. Der finner du alt ifrå kaffikåpper te bilder du kan ha på veggen. "by Kranglefant" er en kolleksjon med produkter som er utarbeidet i sammen med Ressursen på Hunsøya. Detta er produkter som er vennesla-inspirert. Deia produktane lage di øu her i Vennesla by Kranglefant

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi og våre forretningspartnere bruker teknologier, inkludert informasjonskapsler «cookies» til å samle informasjon om deg for forskjellige formål