fbpx

what?!! 1,8 millioner treff?!

For et par uker siden så la jeg ut et bilde på Google+. Jeg gjør det forholdsvis regelmessig. Vanligvis så ramler der innom opp i mot 1000 stk som tar en titt på de forskjellige bildene. 

Dette bildet er tatt v

Av en eller annen grunn så har dette bildet tatt heilt av….snart 2 millioner treff på bare et par dager. Skjønner egentlig ingenting, men stas er det. Jeg har prøvd å finne ut hvor dette bildet er så himla populært, men har ikke klart å finne ut av det enda.

Så visst der er noen Google+ guruer der ute så er jeg meget takknemlig for tips. Jeg har prøvd Circlecount, men blei ikke noe klokere.

Du finner innlegget mitt her: https://plus.google.com/116769039959883891726/posts/L4CNLfKAcWs

 

Takk for at du vippa innom!

Del jønne deia innleggane med andre hvis du fant noe gøy noe. Vipp innom nettbutikken å kikk dæ litt rondt. Der finner du alt ifrå kaffikåpper te bilder du kan ha på veggen. "by Kranglefant" er en kolleksjon med produkter som er utarbeidet i sammen med Ressursen på Hunsøya. Detta er produkter som er vennesla-inspirert. Deia produktane lage di øu her i Vennesla by Kranglefant

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi og våre forretningspartnere bruker teknologier, inkludert informasjonskapsler «cookies» til å samle informasjon om deg for forskjellige formål