fbpx

Herlig start på dagen

Hadde ein anelse om at det kunne dra seg til med noen farger idag tidlig, eller et håp er vel heller riktig å sei.

Så jeg pakket med meg kameraet…bare sånn i tilfelle. Ein a dei bedre plassane å få med seg soloppgangen her i Vennesla er borte på piren. Eller, ikkje den beste, men den plassen som er grei nok visst ikkje du he tid te å klatre å sjøue rondt i skauen…

Det så litt sønnelig ut heilt te å begynne med, men så tilta det heilt 🙂

www.ingvald.typepad.com

www.ingvald.typepad.com

 ….herlig bygd altså 🙂

 

Takk for at du vippa innom!

Del jønne deia innleggane med andre hvis du fant noe gøy noe. Vipp innom nettbutikken å kikk dæ litt rondt. Der finner du alt ifrå kaffikåpper te bilder du kan ha på veggen. "by Kranglefant" er en kolleksjon med produkter som er utarbeidet i sammen med Ressursen på Hunsøya. Detta er produkter som er vennesla-inspirert. Deia produktane lage di øu her i Vennesla by Kranglefant

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi og våre forretningspartnere bruker teknologier, inkludert informasjonskapsler «cookies» til å samle informasjon om deg for forskjellige formål