fbpx

Muskler som vridde tau!

I dag morges så gjorde æ noe forferdelig dumt! He vel egentlig aldri ansett sportsfiskerane som topptrente idrettsutøvere, så då æ så skiltet som pekte vei ned til "rød sone" på Heisel, tenkte æ at såååå bratt kan vel ikkje være. Men det vadde…ådu ådu!!

Dette bildet er tatt v

 Å ramle ner var jo ingen sak. Hadde aldri fått fanga Vigeland Bruk i kameraet før, så ensa egentlig ikkje å bratt der va ned den glatte, bratte, svingete stien.

Forferdelig kaldt nerri den håla va der øu! Hekkje frøse på detta viset sia militæret 😉

 

Dette bildet er tatt v

 

Nå ska det jo seies at æ æ ikkje bygd for å oppholde meg i frysever lengre enn et kvarter-tjue då.

Så då røntgen-vinden hadde gjort sitt og det var driv-is i kaffikoppen og skjelettet kunne sammenlignes med ein staur, fant jeg ut at her må fyres! Stakk ut ny kurs….opp mot bilen….veeeelig opp mot bilen!! Det va då æ fekk merke denna usedvanlig bratte kleiva….å herregud! Vikkje preke om det, men det må seies at deia laksefiskerane på være oppsiktvekkans spreke.

Men men….det var verd hvert einaste hulk & hikst, nå fekk æ jaffal fanga Bruget

Takk for at du vippa innom!

Del jønne deia innleggane med andre hvis du fant noe gøy noe. Vipp innom nettbutikken å kikk dæ litt rondt. Der finner du alt ifrå kaffikåpper te bilder du kan ha på veggen. "by Kranglefant" er en kolleksjon med produkter som er utarbeidet i sammen med Ressursen på Hunsøya. Detta er produkter som er vennesla-inspirert. Deia produktane lage di øu her i Vennesla by Kranglefant

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi og våre forretningspartnere bruker teknologier, inkludert informasjonskapsler «cookies» til å samle informasjon om deg for forskjellige formål