); ga('send', 'pageview');

Maleren og lammet i Laudal

Nå har nok fleire av dere allerede brutt ut i ukontrollert hiksting samt rungende gapskratting bare av overskriften her….men så dramatisk var det ikkje altså;)

Jeg stoppet i Laudal for å knipse meg noen bilder, tok av rv9 og kjørte oppover imellom gårdene. Himla fint oppi der. Tenkte jeg skulle slå av ein kjas med folket der for å gjøre meg til kjenne før jeg fant frem fotoapparatet. Rareste…ikkje ein einaste sjel var å oppdrive.

Rigga meg til i veikanten for å ta bilder av både utsikt og noen dyr som tustet rundt på jordene. Midt i veien kom et lam brekende, følte jo at detten var da voldsomt så verdensvant denne firbeinte fyren var da. "Mor" sto på innsiden av gjerde å lokka som best på denna karen, men det var slettes ikkje så lett. Gjerdet var tett og strømførende. Detten er sikkert heilt normalt tenkte jeg, ordner seg nok sjøl. Skulte litt ned på RV9 og fant ut at det var best å få vippa detten dyren over til "mor" igjen.

Lammet hadde nok ikkje sett meg, for da jeg begynte å gå det imøte så var helvete laus. Lammet føyg som et prosjektil avsted langs gjerdet….og jeg i maleruniformen etter. Må jo ha sett hysterisk ut. Etter et lite stykke så endte ferden og jeg fikk kloa i dette lammet.

Som sagt så var gjerdet strømførende og jeg hadde ingen planer om å komme hjem med vannrette svimerker i brøstet. Det blei et stykke å bære, men fikk nå forent denne karen med mor.

Sånn i ettertid så er jeg meget glad for at samtlige i Laudal var opptatt med noe annet….så nok ikkje greit ut;) men her er nå jaffal et par bilder av denne firbeinte gjengen i Laudal

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: