fbpx

Maleren og lammet i Laudal

Nå har nok fleire av dere allerede brutt ut i ukontrollert hiksting samt rungende gapskratting bare av overskriften her….men så dramatisk var det ikkje altså;)

Jeg stoppet i Laudal for å knipse meg noen bilder, tok av rv9 og kjørte oppover imellom gårdene. Himla fint oppi der. Tenkte jeg skulle slå av ein kjas med folket der for å gjøre meg til kjenne før jeg fant frem fotoapparatet. Rareste…ikkje ein einaste sjel var å oppdrive.

Rigga meg til i veikanten for å ta bilder av både utsikt og noen dyr som tustet rundt på jordene. Midt i veien kom et lam brekende, følte jo at detten var da voldsomt så verdensvant denne firbeinte fyren var da. "Mor" sto på innsiden av gjerde å lokka som best på denna karen, men det var slettes ikkje så lett. Gjerdet var tett og strømførende. Detten er sikkert heilt normalt tenkte jeg, ordner seg nok sjøl. Skulte litt ned på RV9 og fant ut at det var best å få vippa detten dyren over til "mor" igjen.

Lammet hadde nok ikkje sett meg, for da jeg begynte å gå det imøte så var helvete laus. Lammet føyg som et prosjektil avsted langs gjerdet….og jeg i maleruniformen etter. Må jo ha sett hysterisk ut. Etter et lite stykke så endte ferden og jeg fikk kloa i dette lammet.

Som sagt så var gjerdet strømførende og jeg hadde ingen planer om å komme hjem med vannrette svimerker i brøstet. Det blei et stykke å bære, men fikk nå forent denne karen med mor.

Sånn i ettertid så er jeg meget glad for at samtlige i Laudal var opptatt med noe annet….så nok ikkje greit ut;) men her er nå jaffal et par bilder av denne firbeinte gjengen i Laudal

Takk for at du vippa innom!

Del jønne deia innleggane med andre hvis du fant noe gøy noe. Vipp innom nettbutikken å kikk dæ litt rondt. Der finner du alt ifrå kaffikåpper te bilder du kan ha på veggen. "by Kranglefant" er en kolleksjon med produkter som er utarbeidet i sammen med Ressursen på Hunsøya. Detta er produkter som er vennesla-inspirert. Deia produktane lage di øu her i Vennesla by Kranglefant

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi og våre forretningspartnere bruker teknologier, inkludert informasjonskapsler «cookies» til å samle informasjon om deg for forskjellige formål