fbpx

…etter workshoppen

Tusen takk til alle som blei med oss samt til dei som hjalp til for å få disse dagene til å bli ein uforglemmelig tur!

Vårsmeltinga gjorde fossefallene store og dramatiske, og et fantastisk flott vær gjorde at det blei virkelig trivelig utevær. Ekstra morro var det å få litt historikk fra Setesdalen servert at Knut William også. Signe Røinås disket opp med skikkelig husmannskost og en herlig atmosfære på Turistheimen. 

Tipsane velta inn når det ryktes at det var ei fotogruppe på fære oppi dalen, tusen takk te dykken. For ein fantastisk plass!

Her er noen av bildene vi fikk med oss hjem igjen:

Bunad i Setesdalen. Våren 2014

Her er en liten videosnutt satt sammen av bilder fotografert av kursdeltakerane:

 

Takk for at du vippa innom!

Del jønne deia innleggane med andre hvis du fant noe gøy noe. Vipp innom nettbutikken å kikk dæ litt rondt. Der finner du alt ifrå kaffikåpper te bilder du kan ha på veggen. "by Kranglefant" er en kolleksjon med produkter som er utarbeidet i sammen med Ressursen på Hunsøya. Detta er produkter som er vennesla-inspirert. Deia produktane lage di øu her i Vennesla by Kranglefant

One thought on “…etter workshoppen

  1. Birgit says:

    Årh, det der andre bildet, det som ligger i front av youtubevideoen..! Helt, helt fantastisk! Håper jeg får sjangs til å være med ved neste anledning, mai ble helt fullbooka med familieting for min del.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vi og våre forretningspartnere bruker teknologier, inkludert informasjonskapsler «cookies» til å samle informasjon om deg for forskjellige formål
%d bloggere liker dette: