fbpx

Lansering av Knipzit FotoAppen

Endelig så er den lansert 🙂

Knipzit Fotoappen

Powered by Conduit Mobile

De første 4 millioner nedlastninger vil være gratis….så her gjelder det å være tidlig ute;)

Det begynte egentlig bare med at "det burde jo gå an".

Nå er den her, og jeg håper at du finner den nyttig. Den skal oppdateres jevnlig. Alt som har med opplæring, workshops og salg vil du kunne finne her. 

Du kan også laste opp dine egne bilder og dele disse med andre brukere samt Facebook. Det er også et sett egne fotofilter/redigering som du kan bruke før du laster bildene dine opp.

Så visst du trenger litt inspirasjon eller noen tips om hvor du skal gå å knipse neste gang så kan denne være til hjelp.

Egne rabatt-kuponger legger ut i denne appen. Så visst du vurderer et kurs eller evt å gå til innkjøp av et av mine bilder så vil denne være nyttig.

…husk: den er gratis 😉

Appen er under kontinuerlig oppdatering og utbygging, så nye funksjoner vil skvette opp etterhvert. Myyye gøy er i komminga.

Visst du finner noe feil i appen så setter jeg meget pris på tilbakemeldinger.

Screenshot_2014-04-17-15-04-02

Screenshot_2014-04-17-15-04-56v

Appen er foreløpig lager for Android, men andre utgaver kommer etterhvert.

Knipzit Fotoappen

Powered by Conduit Mobile

Takk for at du vippa innom!

Del jønne deia innleggane med andre hvis du fant noe gøy noe. Vipp innom nettbutikken å kikk dæ litt rondt. Der finner du alt ifrå kaffikåpper te bilder du kan ha på veggen. "by Kranglefant" er en kolleksjon med produkter som er utarbeidet i sammen med Ressursen på Hunsøya. Detta er produkter som er vennesla-inspirert. Deia produktane lage di øu her i Vennesla by Kranglefant

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi og våre forretningspartnere bruker teknologier, inkludert informasjonskapsler «cookies» til å samle informasjon om deg for forskjellige formål