); ga('send', 'pageview');

Idag føyg jeg avsted opp til Kringsjå. Litt regn og litt sol om hinnanen gjorde bare turen ekstra spennende.

Tenkte jeg ville prøve meg litt på "lange" eksoneringstider….midt på lyse dagen….i solskinn.

Utfordringa lå klar….vannet fosset over dammen og underlaget var glatt….så jeg dyttet musikken ifra Spotify godt inn i øyrane og ga meg i kast med fossen. Fikk et par "Monsen opplevelser" utti der, men det er jo litt derfor en driver å surrer med dette då;)

Med beinane på sånn passe trygg grunn og stativet på noe stillestående jaffal, så var det bare å frese igang. Jeg dytta på et filter på linsa og strupte blenderen….så joda, de satt i sikringsboksen dei.

Her er et par av de:

 Resten av bildene finner du på smugmug

Et aldri så lite tips….når du står midt uti i fossen og telefonen ringer, så ikke ta den! Du må iallefall ikkje ta den visst det er di mor som ringer….og du må for all del ikkje sei å du stenne henne:) Venter i spenning på konsekvensane….ajajaj


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: