fbpx

Detta blei ein fantastisk tur!

Mangel på sol og skikkelig lei av regnvær gjorde nok sitt til at denne soloppgangen føltes ekstra vidunderlig….men, men, været må man jo bare ta på strak arm og i dag blei det maks uttelling.

Vi var tre stk som tok ferden til Lillesand i dag tidlig. Med nykokt kaffi på termosen, nylada batterier i kameraet og gollreint minnekort så stakk vi ut kursen til Justøya i Lillesand.

Vi fikk testet ut litt av hvert. Lang eksponering, HDR samt litt bruk av filter. For min del så var det vidvinkelen som fikk kjørt seg idag(10-20).

 Før sola vippet over horisonten så gikk det himla greit å få til "flatt vann", men så fort dagslyset la breisia til så meldte jo utfordingane seg 😉 Ser at et heftigere filter må på plass….

Dette var en fantastisk plass å fotografere på, kan virkelig anbefale den.(maps)

Takk for turen, Jonny og Lars 🙂 Vipp innom FB-siden deres, de legger stadig ut noen herlige bilder.

 

Du finner disse samt fleire bilder fra turen på denne linken 🙂

Takk for at du vippa innom!

Del jønne deia innleggane med andre hvis du fant noe gøy noe. Vipp innom nettbutikken å kikk dæ litt rondt. Der finner du alt ifrå kaffikåpper te bilder du kan ha på veggen. "by Kranglefant" er en kolleksjon med produkter som er utarbeidet i sammen med Ressursen på Hunsøya. Detta er produkter som er vennesla-inspirert. Deia produktane lage di øu her i Vennesla by Kranglefant

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi og våre forretningspartnere bruker teknologier, inkludert informasjonskapsler «cookies» til å samle informasjon om deg for forskjellige formål