fbpx

Stormen «St. Jude»

Denne stormen som herjet vilt i både Danmark og England kunne man se restene av ifra Lillesand idag…..eller jeg tror det må være ytterkanten av stormen jaffal.

Jeg hadde litt tid å slå ihjel i formiddag, så jeg tok meg ei spaserrunde i Lillesand. Det må æ sei….det er ein skrekkelig koselig by. Her er et par bilder jeg fikk fanget med meg.

Må nok pakke med meg kameraet, å fyge bort skrekkelig tidlig ein dag….vil tro der er noen harlige flotte soloppganger å se rundtom der.

Takk for at du vippa innom!

Del jønne deia innleggane med andre hvis du fant noe gøy noe. Vipp innom nettbutikken å kikk dæ litt rondt. Der finner du alt ifrå kaffikåpper te bilder du kan ha på veggen. "by Kranglefant" er en kolleksjon med produkter som er utarbeidet i sammen med Ressursen på Hunsøya. Detta er produkter som er vennesla-inspirert. Deia produktane lage di øu her i Vennesla by Kranglefant

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi og våre forretningspartnere bruker teknologier, inkludert informasjonskapsler «cookies» til å samle informasjon om deg for forskjellige formål