fbpx

Setesdalen, bratt og fargerik

Etter fleire uker med en latterlig klein rygg så hadde jeg fått nok…jeg måtte bare ut å lufte kameraet.

Setesdalen er jo ei heilgardering, spesielt på denne årstiden. Jeg har alltid hatt lyst til å ta turen opp til en fraflyttet gård i Ose, Skori. Den ligger fantastisk til i østsiden av Ose, med ein vidunderlig utsikt.

 

Det er et stykke å spasere opp til denne plassen, egentlig en trivelig tur, men nå var jeg litt seint ute og ville gjerne ha med meg solnedgangen på bildet. Det endte opp med ein heller strabasiøs og utmattende kloring opp deia harli bratte kleivane…

…men det var verd strevet….etter 1620 krampeaktige steg så fikk jeg det jeg hadde håpet på….og mere til! Sola forsvant etter bare 4 minutter, så det blei noen hektiske minutter 🙂

Jeg blei værende lenge på Skori, det var vanskelig å rive seg ifra denne flotte plassen. Kunne godt ha lagt meg til der, vil tro at det kunne ha blitt noen fantastiske nattbilder….Men men, jeg hadde ei mor som satt på Turistheimen og lokka med Setesdalssuppe…

Morgenen etterpå tok jeg turen opp til toppen av Reiarfossen, den ligger tvers over dalen ifra Skori. Nå var jeg litt seint ute denne gangen også, så det blei litt småryming….klarte jo å gløyme kaffien i bilen.

Jeg rakk sola, igjen. Og den kom opp just der jeg håpet. Nå var der heldigvis ikke frost langs fossen, så det var mulig å krype temmelig langt uttpå kanten. Det er ein mektig følelse å stå i sia deia store fossane. Jeg har vært der oppe fleire ganger tidligere, men har aldri hatt et så herlig lys som jeg fikk denne gangen 🙂

Jeg hadde mange stopp på vei heim denne dagen, strålende sol og godt i veret!

Her er et par bilder fra andre plasser i Setesdalen: 

Ingvald 😉

Alle bildene samt fleire kan du se på www.ingvald.smugmug.com

 

Takk for at du vippa innom!

Del jønne deia innleggane med andre hvis du fant noe gøy noe. Vipp innom nettbutikken å kikk dæ litt rondt. Der finner du alt ifrå kaffikåpper te bilder du kan ha på veggen. "by Kranglefant" er en kolleksjon med produkter som er utarbeidet i sammen med Ressursen på Hunsøya. Detta er produkter som er vennesla-inspirert. Deia produktane lage di øu her i Vennesla by Kranglefant

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi og våre forretningspartnere bruker teknologier, inkludert informasjonskapsler «cookies» til å samle informasjon om deg for forskjellige formål