fbpx

Fantastiske Iveland

Jeg kommer nok aldri til å bli ferdig med å ta bilde av Vennesla, for ein fantastisk plass.

I den seinere tid så har jeg vært mere og mere oppi Iveland med kameraet….safte suse så mange flotte plasser der finnes der også.

I Vennesla får en alltid noe "gratis" visst en har med seg Otra i motivet….men oppi Iveland så blir motivene ofte litt anderledes. Må komponere bildet på en litt an måte.

BYVEGEN

Nå har jeg ramlet over et prosjekt til en trivelig kar som driver å kartlegge "Den gamle byvegen" som gikk gjennom Vennesla, Iveland og Evje.

Håper og tror at denne karen vil kunne vise meg harli mange flotte plasser å fotografere. Historien til denne veien er også meget spennende. Det finnes spor etter den som er synlige idag, og det er noen av disse sporene og plassene jeg gjerne vil få foreviget.

Det er noe heilt spesielt med Iveland også, det kan sikkert ha noe med at en slekter derfra, men det er noe med den plassen altså…

Her er noen av bildene jeg har knipset ifra Iveland:

 

 

 


 


 

Jeg ser at jeg mangler et virkelig godt vinterbilde av Iveland….for ta det som ei utfordring denne sesongen 😉

Du kan finne fleire bilder fra Vennesla og Iveland på www.ingvald.smugmug.com

PS: Alle bildene mine kan dere fritt dele hvor som helst samt benytte til private sysler(skjermbakgrunner, blogg, foreninger….) Bare husk å skriv hvem som har fotografert bildet og legg gjerne med en link til bloggen/galleriet. 

Takk for at du vippa innom!

Del jønne deia innleggane med andre hvis du fant noe gøy noe. Vipp innom nettbutikken å kikk dæ litt rondt. Der finner du alt ifrå kaffikåpper te bilder du kan ha på veggen. "by Kranglefant" er en kolleksjon med produkter som er utarbeidet i sammen med Ressursen på Hunsøya. Detta er produkter som er vennesla-inspirert. Deia produktane lage di øu her i Vennesla by Kranglefant

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi og våre forretningspartnere bruker teknologier, inkludert informasjonskapsler «cookies» til å samle informasjon om deg for forskjellige formål