fbpx

Redigering av bilder, HDR

Nå her jeg omsider fått ferdig en oversikt som viser hvordan jeg går frem for å lage et HDR bilde.

Det har vært litt spørsmål rundt dette temaet, så jeg tenkte det kunne være like greit at jeg smalt sammen en "huskelapp".

Nå er dette bare en av mange metoder, men det er nå iallefall denne metoden jeg bruker på mange av bildene mine.

Arbeidsplanen finner du i menyen til høyre: "Hvordan lage et HDR Bilde".

Håper dette kan være til bittesyn hjelp 😉

 

Takk for at du vippa innom!

Del jønne deia innleggane med andre hvis du fant noe gøy noe. Vipp innom nettbutikken å kikk dæ litt rondt. Der finner du alt ifrå kaffikåpper te bilder du kan ha på veggen. "by Kranglefant" er en kolleksjon med produkter som er utarbeidet i sammen med Ressursen på Hunsøya. Detta er produkter som er vennesla-inspirert. Deia produktane lage di øu her i Vennesla by Kranglefant

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi og våre forretningspartnere bruker teknologier, inkludert informasjonskapsler «cookies» til å samle informasjon om deg for forskjellige formål