fbpx

…ein vidunderlig lørdag

Åhåy, åhåy, du hildrane duuuu!

Spant avsted med kameraet på lørdag….litt for tidlig, skulle det vise seg.

Sola stod nok noe høgt på himmelen idat jeg gav meg ikast oppover. Nå var det ukesvis siden forrige fototur og jeg var meget triggerhappy 😉

Føyg lenge rund oppi Ørebø-traktane, harlig mange flotte plasser oppi deran, men siden lyset ikke var riktig så blei det med en trivelig kjøretur.

Har alltid hatt lyst til å fotografere vanntårnet til Setesdalsbanen på Røyknes, så knipsinga begynte der.

Så slo jeg meg til ro i enden av Nomelandsdammen, der mamma ei gång lærte meg å fiske med bambusstang(det vet vel alle hvor er…) 

Jeppestøl, har jeg ilt forbi sikkert ein million ganger, men aldri tatt meg tia til å stoppe å fotografere. Har kjørt sein forbi, men lyset er vel egentlig best på morgenen der. Men ikke på lørdag…ajajaj så flott der va. Her har jeg stått på Ivelandssia og knipset mot Samkom…

å då var jeg egentlig fornøyd med turen, følte at nå var fargespillet over. Det var bare til jeg kom meg ned til Samkom….neimen i heiane å vilt!!

Det var intet annet å gjøre enn å måtte bryte lydmuren på Grovane, ha ei mellomlanding i rundkjøringa i sentrum som endte opp med ei heller klandreverdig parkering i Fjordparken….men jeg rakk det.  Så sånn blei dei:

Nå har jeg smelt i sammen en liten videosnutt av denne turen og lagt på bittesyn musikk…den varer bare i et drøyt minutt:

Takk for at du vippa innom!

Del jønne deia innleggane med andre hvis du fant noe gøy noe. Vipp innom nettbutikken å kikk dæ litt rondt. Der finner du alt ifrå kaffikåpper te bilder du kan ha på veggen. "by Kranglefant" er en kolleksjon med produkter som er utarbeidet i sammen med Ressursen på Hunsøya. Detta er produkter som er vennesla-inspirert. Deia produktane lage di øu her i Vennesla by Kranglefant

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi og våre forretningspartnere bruker teknologier, inkludert informasjonskapsler «cookies» til å samle informasjon om deg for forskjellige formål