); ga('send', 'pageview');

…ein vidunderlig lørdag

Åhåy, åhåy, du hildrane duuuu!

Spant avsted med kameraet på lørdag….litt for tidlig, skulle det vise seg.

Sola stod nok noe høgt på himmelen idat jeg gav meg ikast oppover. Nå var det ukesvis siden forrige fototur og jeg var meget triggerhappy 😉

Føyg lenge rund oppi Ørebø-traktane, harlig mange flotte plasser oppi deran, men siden lyset ikke var riktig så blei det med en trivelig kjøretur.

Har alltid hatt lyst til å fotografere vanntårnet til Setesdalsbanen på Røyknes, så knipsinga begynte der.

Så slo jeg meg til ro i enden av Nomelandsdammen, der mamma ei gång lærte meg å fiske med bambusstang(det vet vel alle hvor er…) 

Jeppestøl, har jeg ilt forbi sikkert ein million ganger, men aldri tatt meg tia til å stoppe å fotografere. Har kjørt sein forbi, men lyset er vel egentlig best på morgenen der. Men ikke på lørdag…ajajaj så flott der va. Her har jeg stått på Ivelandssia og knipset mot Samkom…

å då var jeg egentlig fornøyd med turen, følte at nå var fargespillet over. Det var bare til jeg kom meg ned til Samkom….neimen i heiane å vilt!!

Det var intet annet å gjøre enn å måtte bryte lydmuren på Grovane, ha ei mellomlanding i rundkjøringa i sentrum som endte opp med ei heller klandreverdig parkering i Fjordparken….men jeg rakk det.  Så sånn blei dei:

Nå har jeg smelt i sammen en liten videosnutt av denne turen og lagt på bittesyn musikk…den varer bare i et drøyt minutt:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: