fbpx

Videoer fra MFaktor 2012 på Moonlight

 

De fleste videoene fra kvelden er nå lagt ut….det gjenstår noen få, de vil bli lagt ut iløpet av kvelden.

De fleste av årets deltakere er med.

….noen smakebiter:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 


Daniel og dommerene:

Bilder og videoer finner du på www.ingvald.smugmug.com

Takk for at du vippa innom!

Del jønne deia innleggane med andre hvis du fant noe gøy noe. Vipp innom nettbutikken å kikk dæ litt rondt. Der finner du alt ifrå kaffikåpper te bilder du kan ha på veggen. "by Kranglefant" er en kolleksjon med produkter som er utarbeidet i sammen med Ressursen på Hunsøya. Detta er produkter som er vennesla-inspirert. Deia produktane lage di øu her i Vennesla by Kranglefant

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi og våre forretningspartnere bruker teknologier, inkludert informasjonskapsler «cookies» til å samle informasjon om deg for forskjellige formål