fbpx

Kringsjå Kraftstasjon

21. November 1900 stod anlegget driftsklart…

Jeg tok turen inn der igår, harli spesielt å tuste rundt der å tenke på at det for ikke så skrekkelig lenge siden så yrte det av folk og drift der….

Her er et par av bildene jeg fikk med meg:

Du vil finne flere bilder fra Kringsjå på www.ingvald.smugmug.com

Visst du ønsker å lese litt om hvem som bodde og jobbet på Kringsjå anbefaler jeg deg å ta en titt på nettsiden til Tore Jan Hodnemyr. Der finner du flotte bilder og meeeget om hvordan det var å bo på Kringsjå. Nettsiden hans finner du her: http://kringsjaa.tjh.no/

Takk for at du vippa innom!

Del jønne deia innleggane med andre hvis du fant noe gøy noe. Vipp innom nettbutikken å kikk dæ litt rondt. Der finner du alt ifrå kaffikåpper te bilder du kan ha på veggen. "by Kranglefant" er en kolleksjon med produkter som er utarbeidet i sammen med Ressursen på Hunsøya. Detta er produkter som er vennesla-inspirert. Deia produktane lage di øu her i Vennesla by Kranglefant

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi og våre forretningspartnere bruker teknologier, inkludert informasjonskapsler «cookies» til å samle informasjon om deg for forskjellige formål