fbpx

Hjelp, hjelp…

Har hatt meg et par turer på Hunsfos Fabrikker i det siste for å knipse så mange bilder som mulig før området blir bygget om. Nå har aldri jeg vært så bevandret på fabrikkområdet, så jeg kunne godt trenge litt hjelp med lokalkunnskapen. Vet at det er endel lokale "stedsnavn" inne på området. Hadde satt pris på om noen kunne bidra litt med å legge inn en kommentar under bildene som forteller litt om hva som er fotografert evt hvor det fotografert ifra….

Planen er å få samlet inn nok bilder med forklaringer og gjerne en god lokal historie knyttet til bildene og gi ut et hefte evt en bildebok som viser og beskriver litt om hva som har vært.

Nederst i galleriet finner du knappen "comments", trykk på denne for å legge inn kommentarer 🙂

…flere bilder er i komminga 😉

 

Takk for at du vippa innom!

Del jønne deia innleggane med andre hvis du fant noe gøy noe. Vipp innom nettbutikken å kikk dæ litt rondt. Der finner du alt ifrå kaffikåpper te bilder du kan ha på veggen. "by Kranglefant" er en kolleksjon med produkter som er utarbeidet i sammen med Ressursen på Hunsøya. Detta er produkter som er vennesla-inspirert. Deia produktane lage di øu her i Vennesla by Kranglefant

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi og våre forretningspartnere bruker teknologier, inkludert informasjonskapsler «cookies» til å samle informasjon om deg for forskjellige formål